Väx med oss

Att arbeta hos Integrera

Gillar du integration eller har du ett intresse kring informationsförsörjning?

Då vet du att en väl fungerande integrationslösning av IT-komponenter är nervsystemet i ett framgångsrikt IT-landskap samt att integrationer kan byggas på många olika sätt. Vi anser att det som är utmärkande för de bättre är att det finns en tanke och en struktur bakom. Det är just denna struktur och tanke som Integrera erbjuder sina kunder med hjälp av sina integrationskonsulter.

Vad är Integrera?

Integrera är ett mindre konsultföretag med inriktning på integrationslösningar och informationsförsörjning. Vi är duktiga på integrationsplattformar och vi anser oss vara både teknik- och plattformsoberoende. Vi har god täckning inom arkitektur och implementation och har en framträdande roll inom integrationsutveckling, informationsmodeller samt hur man bäst organiserar sig kring en integrationslösning. Inom våra kompetensområden återfinns även krav, test och projektledning.

Vår vision är att vara en välrenommerad aktör avseende tjänster gällande integration och informationsförsörjning. Vidare ska Integrera vara en nischaktör som motvikt mot större och diversifierade konsultbolag och därmed fortsätta vara en taktisk och trygg partner för stöd i integrations- och informationsrelaterade frågor.

Integrera ägs av partners som själva är verksamma i Integrera.

Varför arbeta på Integrera?

Vi som arbetar på Integrera är ett gäng erfarna konsulter som tror på idén om ett integrationsfokuserat erbjudande. Vi har en stark gemenskap som vi värdesätter och vi samlas gärna kring vårt kärnområde integration när vi möts. Som anställd på Integrera får du en bra ekonomisk utväxling på din kompetens och stora möjligheter att ytterligare utvecklas inom integrationsområdet. Du har även stora möjligheter att påverka både din egen situation och företagets framtida utveckling.

Vilka är vi?

KONSULT

Johan Adelöw

KONSULT

Sebastian Andersson Källman

KONSULT

Kristian Bernström

KONSULT

Martin Bring

KONSULT

Niclas Colleen

LYHÖRD OCH RESULTATINRIKTAD

Linda Doktár

KONSULT

Kristoffer Eriksson

EKONOMI

Magda Fridh

KONSULT

Fredrik Fryklund

KONSULT

Alexander Grindberg

KONSULT

KONSULT

Edvard Heijer

SER HELHETEN UTAN ATT DUCKA FÖR DETALJERNA

Mikael Karlén

KONSULT

Andy Le

KONSULT

Ted Lundqvist

DYKER GÄRNA NER I OCEANER AV INFORMATION

Peter Nyström

KONSULT

Björn Ohlsson

KONSULT

Ash Patel

KONSULT

Thomas Rahm

KONSULT & SÄLJ

Egil Sonesson

KONSULT

Joel Ståldal

KONSULT

Jakob Thun

KONSULT

Ingela Tillander

KONSULT

Johan Regnström

KONSULT

Marcus Andersson

Rulla till toppen