Förvaltning | integrera

Förvaltning

Med tiden förändras IT-landskapet. Integration är en viktig del för att förenkla förändringsprocessen. Integrera har stor erfarenhet av både små och stora förvaltningsuppdrag, vi kan hjälpa er att hitta den modell som passar just er.

Integrera kan hjälpa till med att ta fram en hållbar strategi för hur integrationer ska förvaltas. Vi vet vilka roller som behövs för att driva ett integrationscenter. Olika företag har olika storlek och behov för sin integrationsförvaltning.

Gemensamt för alla förvaltningsorganisationer oavsett storlek är att det behövs struktur, rutiner och rätt sorts dokumentation. Vi ser till att dessa rutiner och dokumentmallar kommer på plats och används på rätt sätt.

En annan viktig input till en effektiv förvaltning är övervakning och spårbarhet. Läs mer om detta här. (länk till Övervakning)

Vår agila metod att driva integrationsförvaltning baseras på vår mångåriga erfarenhet av att starta och bemanna integrationsförvaltningsorganisationer. Vi har färdiga processer, rollbeskrivningar och dokumentmallar för alla delar i en långsiktig och effektiv integrationsförvaltning.