Jobba här

Att arbeta hos Integrera

Gillar du integration eller har du ett intresse kring informationsförsörjning?

Då vet du att en väl fungerande integrationslösning av IT-komponenter är själva nervsystemet i ett framgångsrikt IT-landskap. Integrationer kan byggas på många olika (mer eller mindre bra) sätt. Utmärkande för de bättre är att det finns en struktur och en tanke involverad. Denna struktur och tanke är vad vi på Integrera kan erbjuda.

Vad är Integrera?

Integrera är ett konsultföretag med inriktning på integration, microservices och informationsförsörjning. Vi är duktiga på integrationsplattformar, såväl arkitekturellt som implementationsmässigt. Vi är också framträdande inom integrationsutveckling, informationsmodeller, ICC-organisation och SOA. Kravställning, QA och projektledning runt integration finns också inom vårt kompetensområde. Vi rör oss även i gränsområden som integration-MDM, integration-BI och integration-DW.

Vår vision är att vara en välrenommerad aktör då det handlar om att erbjuda tjänster runt integration. Integrera ska således fortsätta att vara en nischaktör som motvikt mot större och diversifierade konsultbolag och därmed fortsätta vara den naturliga partnern för stöd i integrations- och SOA-frågor.

Integrera ägs av partners verksamma i Integrera. Vi har ett partnerprogram med syftet att introducera nya partners i Integrera enligt ett givet ramverk.

Varför arbeta på Integrera?

"Det är få som kan konkurrera med vår lönemodell. Jag väljer själv hur jag vill ta ut min ersättning."
Johan Adelöw

Vi som arbetar på Integrera är ett litet gäng erfarna konsulter som tror på idén om ett integrationsfokuserat erbjudande. Vi har stort utbyte av varandra, både rent professionellt men även privat. Som anställd på Integrera får du en bra ekonomisk utväxling på din kompetens och stora möjligheter att ytterligare utvecklas inom integrationsområdet. Du har även stora möjligheter att påverka både din egen situation och företagets framtida utveckling.

Vilka är vi?

KONSULT

Jerk Lunner

KONSULT

Thomas Rahm

KONSULT

Erik Leijonhufvud

KONSULT

Björn Ohlsson

KONSULT

Ingela Tillander

KONSULT

Ted Lundqvist

Kristian Bernström

KONSULT

Andy Le

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Du?

Jakob Thun

KONSULT

Kristoffer Eriksson

KONSULT

Niclas Colleen

KONSULT

Joel Ståldal

SER HELHETEN UTAN ATT DUCKA FÖR DETALJERNA

Mikael Karlén

DYKER GÄRNA NER I OCEANER AV INFORMATION

Peter Nyström

KONSULT & SÄLJ

Egil Sonesson

EKONOMI

Magdalena Fridh

KONSULT

Johan Adelöw

LYHÖRD OCH RESULTATINRIKTAD

Linda Doktár

KONSULT

Magnus Ahlqvist