Jobba här

Att arbeta hos Integrera

Gillar du integration eller har du ett intresse kring informationsförsörjning?

Då vet du att en väl fungerande integrationslösning av IT-komponenter är nervsystemet i ett framgångsrikt IT-landskap. Integrationer kan byggas på många olika sätt men utmärkande för de bättre är att det finns en struktur och en tanke involverad. Denna struktur och tanke är vad vi på Integrera erbjuder.

Vad är Integrera?

Integrera är ett konsultföretag med inriktning på integrationslösningar och informationsförsörjning. Vi är duktiga på integrationsplattformar där vi anser oss vara både teknik- och plattformsoberoende. Vi har god täckning såväl arkitekturellt som implementationsmässigt och har en framträdande roll inom integrationsutveckling, informationsmodeller samt hur man bäst organiserar sig kring en integrationslösning. Inom våra kompetensområden återfinns även krav, test och projektledning.

Vår vision är att vara en välrenommerad aktör då det handlar om tjänster gällande integration och informationsförsörjning. Integrera ska vara en nischaktör som motvikt mot större och diversifierade konsultbolag och därmed fortsätta vara en taktisk och trygg partner för stöd i integrations- och informationsrelaterade frågor.

Integrera ägs av partners som själva är verksamma i Integrera. 

Varför arbeta på Integrera?

"Det är få som kan konkurrera med vår lönemodell. Jag väljer själv hur jag vill ta ut min ersättning."
Johan Adelöw

Vi som arbetar på Integrera är ett gäng erfarna konsulter som tror på idén om ett integrationsfokuserat erbjudande. Vi har stort utbyte av varandra, både rent professionellt men även privat. Som anställd på Integrera får du en bra ekonomisk utväxling på din kompetens och stora möjligheter att ytterligare utvecklas inom integrationsområdet. Du har även stora möjligheter att påverka både din egen situation och företagets framtida utveckling.

Vilka är vi?

KONSULT

Jerk Lunner

KONSULT

Thomas Rahm

KONSULT

Erik Leijonhufvud

KONSULT

Björn Ohlsson

KONSULT

Ingela Tillander

KONSULT

Ted Lundqvist

Kristian Bernström

KONSULT

Andy Le

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Du?

Jakob Thun

KONSULT

Kristoffer Eriksson

KONSULT

Niclas Colleen

KONSULT

Joel Ståldal

SER HELHETEN UTAN ATT DUCKA FÖR DETALJERNA

Mikael Karlén

DYKER GÄRNA NER I OCEANER AV INFORMATION

Peter Nyström

KONSULT & SÄLJ

Egil Sonesson

EKONOMI

Magdalena Fridh

KONSULT

Johan Adelöw

LYHÖRD OCH RESULTATINRIKTAD

Linda Doktár

KONSULT

Magnus Ahlqvist